Waarom een bokspaal of staande bokszak kopen?

Een staande bokspaal, bokszak, boksbal of hoe je het ook wilt noemen is jouw ideale trainingspartner. Zowel voor de beginnende als gevorderde vechter en voor klein en groot. Ze zijn makkelijk te vullen tot het gewicht dat jij prettig vindt en zijn ook heel eenvoudig te verplaatsen. Dus het is geen sta in de weg en hoeft niet altijd in het zicht te staan. Ook hoef je niet zoals je bij bokszakken wel moet gaten in de muur of het plafond te boren. De RAM bokspalen zijn ideaal voor thuis en in de sportschool. Lekker rammen wanneer jij wilt!

Welke bokspaal moet ik nemen dan?

De kwaliteit van de meeste echte bokspalen is goed. Uiteraard zijn er ook de opblaasbare modellen, de speelgoed modellen, de €100 euro modellen etc. Wij noemen dat in één woord, troep. Wil je echt iets serieuzer aan de gang met een staande bokszak en blijft het niet bij 2 keer slaan en klaar voor een week dan raden wij je aan om niet voor troep te kiezen maar voor kwaliteit. Er zijn meerdere merken met goede bokspalen, maar wij vinden RAM fighting gear het vetste merk. Is dat objectief? Nee zeker niet, want wij zijn RAM fighting gear. Wij brengen ieder jaar nieuwe modellen uit en zullen het merk blijven doorontwikkelen. Op dit moment hebben wij het breedste assortiment bokspalen en zullen dit ook blijven uitbreiden. Wat betreft de keuze voor welke type je gaat is vooral afhankelijk van wat je er mee wilt doen. Wil je alleen stoten dan is de RAM C een goede keuze. Wil je ook laag trappen? Ga dan voor een paal met veel trap/stoot oppervlak zoals de RAM O. Wil je echt alles groter en met scoring zones dan is de RAM O XL de ultieme beleving. Wil je onze vechter eens in actie zien met verschillende bokspalen en zo een gerichtere keuze maken, check dan ons Youtube kanaal HIER. Je kunt ook naar onze verkooppartner Fightplaza gaan voor de uitgebeide collectie bokspalen / staande bokszakken van RAM fighting gear. Veel succes met je keuze.

329,95
324,95
339,95
Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@ramfightinggear.com of gewoon een whatsapp sturen. Wij helpen jou graag!!!
Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.