Toont alle 7 resultaten

Beschermers / Protectie

Goede bescherming is onmisbaar in elke vechtsport. Bescherm jezelf en je tegenstander met de vechtsport bescherming van RAM fighting gear. Je vindt ze hier… Verder lezen >>>

7,95
10,95
-55%
Uitverkocht
54,95 25,00
Uitverkocht

Online vechtsport bescherming kopen?

Je kunt in onze vechtsportwinkel diverse beschermings artikelen vinden die je kunt gebruiken tijdens bijvoorbeeld boksen of kickboksen. Regels en respect alleen is soms niet genoeg om blessurevrij de wedstrijd of training door te komen.

Wel of geen vechtsport bescherming kopen?

Ja, wij vinden van wel. Bij het uitoefenen van een vechtsport is de kans aanwezig dat je een blessure oploopt. Daarom raden we altijd aan vechtsportbescherming te dragen. Of je nou een beginner of een professionele bokser bent, het is altijd het beste binnenhandschoenen of bandages onder je handschoenen te gebruiken. Je pols en hand krijgen hierdoor extra steun en bescherming. Een ander voordeel is dat het zweet niet rechtstreeks in je bokshandschoenen terecht komt, je verlengt hiermee de levensduur van je vaak wat duurdere (kick)bokshandschoenen. Gebruik een hoofdbeschermer en scheenbeschermers tijdens het kickboksen om niet alleen jezelf maar ook je tegenstander te beschermen.

Bespaar niet op vechtsport bescherming om lang van je sport te kunnen genieten.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@ramfightinggear.com of gewoon een whatsapp sturen. Wij helpen jou graag!!!

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.