Toont alle 2 resultaten

Zakhandschoenen

Deze zakhandschoenen van RAM zijn speciaal gemaakt om los te gaan op een bokszak, staande bokspaal of stootkussen. Geef je mooie kickbokshandschoenen rust en gebruik net als de profs bokszakhandschoenen tijdens het trainen. Zo blijven je dure handschoenen mooi in tact. Bekijk hier de RAM bokszak handschoenen… Verder lezen >>>


Zakhandschoenen kopen

Zakhandschoenen hebben in tegenstelling tot kickbokshandschoenen een minder dikke padding. Het voordeel hiervan is dat je meer gevoel hebt tijdens het stoten en je goed kunt focussen op je techniek. Een nadeel kan zijn dat als je minder ervaren bent je meer kans hebt dat je een blessure oploopt met zakhandschoenen. Zakhandschoenen gaan langer mee bij het gebruik op een bokszak dan wanneer je kickbokshandschoenen gebruikt. 

Leren of kunstlederen bokszakhandschoenen?

De zakhandschoenen van RAM zijn er in kunstleder of leder. Train je maar 1 á 2 keer in de week kun je voor de kunstleren handschoenen gaan. Ben je van plan veelvuldig gebruik te maken van de zaktraining handschoenen kun je beter de leren variant kopen. Zoals bij alle handschoenen geldt ook hier dat de zakhandschoenen van leer van hogere kwaliteit zijn. Iets duurder van prijs maar minder kans op uitscheuren en slijtage. Gebruik speciale zaktraining handschoenen voor op een bokszak, boksbal of bokspaal, zo bespaar je je mooie kickbokshandschoenen.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@ramfightinggear.com of gewoon een whatsapp sturen. Wij helpen jou graag!!!

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.