Toont alle 5 resultaten

Kickbokshandschoenen

Ben je op zoek naar goede kickbokshandschoenen? Bekijk hier onze bokshandschoenen voor beginners, gevorderden en professionals. Verder lezen >>>

-13%
-13%

Kickbokshandschoenen kopen?

Handschoenen speciaal voor boksen / kickboksen geven de beste bescherming voor je handen wanneer je ze gebruikt met sparren. Kickbokshandschoenen en bokshandschoenen kunnen ook altijd gebruikt worden op een bokszak, bokspaal of op stootkussens. Gewone zakhandschoenen geven minder bescherming dan kickbokshandschoenen. Door handschoenen te gebruiken verklein je de kans op blessures tijdens het uitoefenen van een vechtsport.

Leren of kunstlederen Kickbokshandschoenen?

De kickbokshandschoenen zijn er in leder en kunstleder. Kunstlederen bokshandschoenen zijn goedkoper dan leren bokshandschoenen. Gebruik je ze één of twee keer in de week dan kun je kiezen voor de kunstleren handschoenen. Train je meer dan twee keer in de week kun je beter gaan voor leren bokshandschoenen, deze zijn iets duurder maar veel sterker en duurzamer, hierdoor gaan ze langer mee.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@ramfightinggear.com of gewoon een whatsapp sturen. Wij helpen jou graag!!!

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.