Toont alle 4 resultaten

Bokszak bevestigingsmateriaal / ophanging

Zorgen voor de perfecte ophanging? Hier kun je alles vinden om een bokszak, boksbal of een speedball te bevestigen. Meer info >>


Bevestigingsmateriaal voor een bokszak kopen?

Een bokszak of boksbal kun je op verschillende manieren bevestigen. Uiteraard verschilt dat per ruimte en welke mogelijkheden je daar hebt. Je gebruikt het plafond of een muur om de bokszak aan op te hangen. Wil je optimaal plezier hebben van je bokszak? Dan heb je daar natuurlijk wel de beste bevestigingsmaterialen voor nodig.

Een bokszak of boksbal ophangen

Het gemakkelijkste is een bokszak op te hangen aan het plafond. Hier heb je een plafondbeugel voor nodig. De plafondbeugel bevestig je eenvoudig aan het plafond en is zeer sterk. Heb je minder ruimte dan kun je kiezen om de bokszak aan de muur te hangen. Daar gebruik je een muursteun ophangbeugel voor. Het bevestigen kost wel wat meer tijd en de prijs van een muursteun ligt ook wel wat hoger dan een plafondbeugel. Daarentegen kunnen muursteunen vaak wel meer gewicht dragen. Al met al kan een muursteun bevestiging een goed alternatief zijn om je bokszak of boksbal aan op te hangen.

Wat heb je nog meer nodig om een bokszak of boksbal op te hangen?

Met een bokszak en ophangsysteem kun je eigenlijk al aan de slag. Je kunt wel de levensduur van je bokszak verlengen door een swivel en veer te gebruiken. De swivel zorgt ervoor dat de bokszak vrij kan ronddraaien en er minder krachten vrijkomen op de bokszak. Een bokszakveer vangt de schokken op en zorgt ervoor dat het geluid van het stoten en trappen gedempt wordt.

 Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@ramfightinggear.com of gewoon een whatsapp sturen. Wij helpen jou graag!!!

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.