Toont alle 13 resultaten

Bokspaal / Staande bokszak

Een staande bokszak of bokspaal is perfect voor elke vechter. Van beginner tot professioneel. RAM fighting gear heeft een zeer ruime collectie bokspalen. Je vindt ze hier… Verder lezen >>>

324,95
339,95
Uitverkocht
329,95
Uitverkocht
264,95
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
34,95

Een bokspaal / staande bokszak kopen

Een bokspaal, staande bokszak of bokszak met standaard is de ideale trainingspartner voor thuis of voor in de sportschool. Het is makkelijk te verplaatsen en je hoeft niet te boren in je muur of plafond. Welke bokspaal het beste is, is moeilijk te zeggen. Dat ligt er maar net aan wat voor training je wilt gaan doen.

Welke bokspaal?

Wil je alleen boksen? Dan is de RAM C bokspaal / staande bokszak goed genoeg voor jou. Gebruik je het voor kickboksen? Dan is onze meest verkochte RAM O bokspaal / staande bokszak geschikt voor jou. Wil je trainen op het richten van jouw stoten en trappen? Dat kan met de RAM O XL bokspaal / staande bokszak met scoring zones. Alle RAM bokspalen zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleder met van binnen EVA foam. Door deze combinatie zal de bokspaal altijd zijn originele vorm behouden. De basis van de bokspaal kan maar liefst tot 150 kg gevuld worden, dit kan met zand of fijn grind. Hierdoor staat de staande bokszak zeer stabiel.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@ramfightinggear.com of gewoon een whatsapp sturen. Wij helpen jou graag!!!

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.