Toont alle 21 resultaten

Bokspaal / Staande bokszakken / Bokspop dummy

Een staande bokspaal of boksdummy is de ideale tegenstander. Ze zijn makkelijk te verplaatsen en je hebt geen gaten in de muur of plafond. Ideaal voor thuis of in de sportschool. Je vindt ze hier van RAM fighting gear… Verder lezen >>>

324,95
339,95
Uitverkocht
329,95
Uitverkocht
264,95
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
34,95

Bokspaal of bokspop?

Een bokspaal, staande bokszak of een bokspop / dummy zijn de ideale trainingspartner voor thuis of in de sportschool. Wil je graag boksen maar geen sta in de weg in het midden van je kamer? Een bokszak met standaard ,verplaatsbare bokspaal of dummy is dan perfect. Op sportscholen worden ze ook steeds vaker gebruikt voor bijvoorbeeld groepslessen of boksles. Je pakt de bokspaal of dummy wanneer het nodig is en na gebruik zet je deze weer aan de kant. We zien ook steeds meer dat mensen een bokspaal of bokspop buiten in de tuin gebruiken, heerlijk in de frisse buitenlucht los gaan. Let wel op dat je na gebruik het weer onder een afdak zet. De voet van de bokspaal en boksdummy kan gevuld worden met zand of fijn grind voor optimale stabiliteit.

Een bokspaal kopen, maar welke?

Dit hangt af van wat je met de bokspaal / staande bokszak wilt gaan doen. Wil je alleen maar stoten, dan is de RAM C bokspaal / staande bokszak goed genoeg voor jou. Wil je ook laag trappen, dan kun je beter de RAM O bokspaal / staande bokszak kopen, deze heeft een groter stootgedeelte. Als je een keer wat anders wilt dan de standaard zwarte kleur, kun je kiezen voor de RAM CAM O XL staande bokszak / bokspaal met een stoere camouflage print en een extra groot stootgedeelte. RAM fighting gear heeft een zeer ruim assortiment als het gaat om een bokspaal / staande bokszak.

Een BOB bokspop / dummy kopen, maar welke?

Als je het echt het ultieme wilt dan is een bokspop of dummy echt wat voor jou. Realistischer wordt het niet. Een staande bokszak met een stootgedeelte in de vorm van een lichaam. Het materiaal van de dummy is zo gemaakt dat het net lijkt alsof je een echt mens raakt. De RAM BOB XL bokspop / dummy / bokspaal en de RAM BIG BOB XL bokspop / dummy / bokspaal zijn zeer scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. 

Alle bokspalen en bokspoppen van RAM fighting gear hebben een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding en liggen daarom goed op de markt.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@ramfightinggear.com of gewoon een whatsapp sturen. Wij helpen jou graag!!!

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.